Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Rock MOZART Le Concert"(Івано-Франківськ)
11 червня 2022

"Rock MOZART Le Concert"(Івано-Франківськ)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Івано-Франківську!

11 червня 2022 року Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка запрошує всіх на концертну версію мюзиклу Rock MOZART Le Concert в Івано-Франківську. З самого першого показу в 2009 році на сцені паризького Палацу спорту знамениту рок-оперу MOZART L'Opera Rock чекав приголомшливий успіх. Постановка стала першим в історії театру мюзиклом, для якого була знята особлива 3D відеоверсія із застосуванням новітніх технологій. І це в свою чергу відчутно посприяло переможній ході видовищної вистави по самій Франції, а потім і за її межами у всьому світі.

У центрі сюжету опери знаходиться одна з наріжних фігур в історії,  великий "баламут" і новатор у сфері європейської музики XVIII століття - австрійський композитор Вольфганг Амадей Моцарт. Обдарований природою геній з самого раннього дитинства вбирав у себе музичні основи, так як батько був відомим скрипалем і композитором. Втім, погляди батька не були гнучкими - він дотримувався ортодоксальних канонів як у творчості, так і в житті. В результаті відносини юного музиканта з батьком ставали все прохолодніше з віком. А ось найтепліші стосунки Моцарт підтримував з матір'ю і старшою сестрою Анною Марією, з якими часто їздив по Європі давати концерти.

Знаменитий мюзикл в стилі рок

Незважаючи на те, що юний талант пристрасно любив музику, до жінок він теж відчував досить значний інтерес. Однак перше велике почуття для композитора зазнало невдачі. Предметом пристрасті Моцарта стала розбалувана увагою чоловіків оперна зірка Алоізія Вебер, яка без особливого інтересу поставилася до залицянь шанувальника. Втім, її шлях не повторила молодша сестра співачки Констанція, яка розпізнала генія в молодому музиканті. У підсумку вони одружилися таємно від батьків і прожили в щасливому шлюбі вісім з невеликим років.

Ну і звичайно, самими загадковими і напруженими в долі музичного новатора були його відносини з більш визнаним на той момент композитором Сальєрі. Моцарт не раз нарікав на те, що досвідчений суперник обходить його при дворі, а його постановки незмінно супроводжує успіх. Сальєрі був менш талановитий, але на той момент, коли до юного дарування тільки почали придивлятися, немолодий автор уже встиг зробити собі ім'я. Про все це та багато іншого ми дізнаємося з 28 чудових композицій, які за допомогою рок-музики нам повідають семеро солістів у супроводі рок-групи, хору і симфонічного оркестру. Всього на сцені в постановці зайняті більше ста виконавців.

Щоб потрапити на рок-оперу Rock MOZART Le Concert в Івано-Франківську, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше сучасних музичних вистав у афіші Івано-Франківська шукайте на нашому сайті.

Яку подію точно ніяк не можна пропустити в Івано-Франківську цієї зими? Мюзикл Rock MOZART Le Concert!

  1. Історія життя видатного генія в історії музики
  2. Масштабна музична подія, яка підкорила світ
  3. Новітні спецефекти, сценографія та яскраві образи
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код